logo
notfound

Vincent Nooren

Coach & Trainer

Coach & Trainer

Al bijna mijn hele werkzame leven train ik individuen en groepen in allerlei specfieke skills. Mensen leren zeilen is een van mijn meest favoriete bezigheden. Tegenwoordig leg ik me vooral toe op het coachen van mensen en teams. En ja dat kan ook op het water en natuurlijk bij ons in de praktijk of op uw bedrijf.

notfound

Elise Bakker

Verpleegkundig specialist GGZ & Coach

MSc

Na 11 jaar bij de Koninklijke Marine als verpleegkundige te hebben gewerkt, koos ik voor het full-time moederschap voor mijn drie kinderen. Van deze periode heb ik erg genoten en veel geleerd. Langzaamaan werd het mij steeds duidelijker dat het verpleegkundig vak mij zeker nog aantrok, maar ik door de Geestelijke gezondheidszorg toch meer en meer geboeid raakte en besloot opnieuw te gaan studeren aan de HBO-V.

Nadat ik binnen een ggz-instelling op diverse klinische afdelingen had gewerkt, ontdekte ik nog meer uitdagingen en koos ik voor de opleiding tot Verpleegkundig Specialist Ggz (VS-ggz).
De verpleegkundig specialist ggz is een zelfstandig behandelaar met een zelfstandige bevoegdheid. De behandeling richt zich primair op de gevolgen van de psychiatrische stoornis in het persoonlijk functioneren binnen hoogcomplexe zorgsituaties. Naast medisch-psychiatrische behandelvormen, zoals het voorschrijven van geneesmiddelen, maakt de verpleegkundig specialist ggz in de behandeling gebruik van gedragstherapeutische, groepsdynamische en systemische interventies om de stemmingen, gedragingen en cognities van de patiënt en zijn systeem te beïnvloeden. De resultaten van de behandeling zijn vooral gericht op het dagelijks functioneren, verbeteren van de kwaliteit van leven, herstel en preventie. De verpleegkundig specialist ggz streeft altijd naar de optimale autonomie van de patiënt. Hiervoor maakt zij gebruik van de mogelijkheden die de omgeving en de technologie bieden.
Sinds 2011 ben ik als verpleegkundig specialist ggz werkzaam in de functie van regiebehandelaar. Ik ervaar nog elke werkdag als mooi, boeiend en leerzaam, waar ik mijn vaardigheden mag inzetten om samen met mensen hun hulpvragen te verhelderen tot een antwoord. Niet zelden ervaar ik dat hulpvragen méér gebaat zijn met een coachende benadering, dan om een ggz-behandeltraject. Dit is dan ook direct de kracht van De Ruime Wind: wij bieden beide mogelijkheden.

BIG-registernummer: 0906420773 / AGB code: 91000399. / registratie VSR: 269464

Copyright @2024 De Ruime Wind Alle rechten voorbehouden